0,55MM

Minerva Prime XXL ,Eiken Toronot, klick-PVC, 1524 x 228 x 5,0mm

Artikel 4 van 5
€ 35,00 (exclusief btw)

1524x228x5,00mm - 0,55m toplaag,  6stuks per doos= 2,09m2,  48 dozen per pallet=100,07m2

De designvloer Minerva® is ontwikkeld om zelfs de zwaarste omstandigheden te weerstaan: vormvast , zwaar, duurzaam, waterdicht en lichtecht. Zo is de designvloer Minerva® zelfs geschikt voor zwevende installatie in kamers met kamerhoge ramen, serres en natte ruimtes, evenals voor veilige installatie op keramische vloerbedekkingen.

Het unieke UV-gecoate Wearmax® keramische matrixoppervlak maakt deze designvloer ook extreem slijtvast en biedt maximale bescherming tegen microkrassen. Het gemakkelijk schoon te maken oppervlak maakt het bijzonder gemakkelijk schoon te maken en gemakkelijk schoon te maken.

Het uiterlijk van de designvloer Minerva® wordt bepaald door levensechte decors en een natuurlijk gevoel dankzij reliëfoppervlakken. De nobele installatie maakt de visuele ervaring compleet. Dankzij dit hoogwaardige uiterlijk en de buitengewone eigenschappen van de minerale kernplaattechnologie, is de designvloer Minerva® bij uitstek geschikt voor alle woon- en eigendommen afhankelijk van de gebruiksklasse.

De verschillende ontwerpen maken van de designvloer Minerva® een echte allrounder: de instap Minerva® Classic wordt gekenmerkt door een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Nog robuuster is de designvloer in de Minerva® Prime-productlijn, die niet alleen beschikbaar is in de standaardformaten, maar ook in de populaire grote formaten - zoals de Minerva® Prime XL-productlijn - in zowel hout- als steendecors.

Het assortiment bestaat uit 47 decors en maakt indruk met een eigentijds ontwerp en hoge flexibiliteit. Exclusief presenteren de verschillende hout- en steendecors zich.
Naast de klassieke vinylvloer KLEBE voor volledige verlijming, vinyl CLICK voor eenvoudige zwevende installatie en vinyl HDF op HDF-ondersteuning, omvat het assortiment ook al de toekomst.
De designvloer Minerva is de verdere ontwikkeling van de volledige vinylvloer. Hij voldoet aan de zwaarste eisen. Naast de standaardformaten biedt de collectie in dit segment ook de populaire grote formaten met nieuwe lange planken en XL-steenformaten.

© 2014 - 2024 Tegelimporteur | sitemap | rss