Badkamertegels online bestellen

Wilt u badkamertegels online bestellen en bent u daarbij op zoek naar de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs? Bestel dan uw tegels bij Tegelimporteur.nl. Wij zijn een groothandel waar u goedkope tegels voor uw badkamer kunt bestellen. Niet alleen voor uw badkamer, overigens: u kunt bij ons ook voor uw keuken tegels online bestellen. Wij hebben altijd wel een aanbieding die past bij uw smaak en budget. Ook zonder aanbieding kunt u altijd rekenen op scherpe prijzen.

Badkamertegels Contact

Waarom u uw badkamertegels online moet bestellen bij ons

Veel tegelhandelaren zijn tussenpartijen. Gaat u bij hen uw badkamertegels online bestellen, dan betaalt u vaak een hogere prijs dan noodzakelijk is. Wij zijn importeur, groothandel en verkoper in een. Dit betekent dat wij niet tegels importeren en vervolgens doorverkopen aan de retail (waarna u ze kunt kopen), maar dat wij direct verkopen aan u. Naast dat wij kwalitatieve tegels verkopen, betekent dit dat u bij ons ook altijd kunt rekenen op echt scherpe prijzen. Dat is belangrijk, want nieuwe tegels in uw badkamer of keuken vergen altijd een bepaalde investering. Bij ons hebt u de zekerheid van de beste prijs/kwaliteitverhouding. Daarom moet u uw badkamertegels online bestellen bij ons.

Badkamer tegels van de serie Patmos

Vindt uw ideale tegels in een riant assortiment

Wij importeren onze tegels direct bij gerenommeerde producenten uit Portugal en Spanje. In ons assortiment vindt u niet alleen topkwaliteit badkamertegels, maar ook nog eens tegels in alle soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar vloertegels, wandtegels, of allebei: wij hebben ze in de meest voorkomende én bijzondere maten. Van kleinere tegels met afmetingen van 30 x 60 centimeter tot grote tegels met afmetingen van 150 x 150 centimeter of 300 x 100 centimeter. Ook alle mogelijke materialen en kleuren zijn bij ons verkrijgbaar. Uw badkamertegels online bestellen bij Tegelimporteur.nl betekent altijd exact de tegels krijgen waar u naar op zoek was.

Ook voor de handel

Dankzij onze grote volumes zijn wij in staat om aan iedereen tegels te leveren. Als particulier kunt u bij ons terecht voor goedkope tegels voor uw badkamer of keuken, maar ook zakelijke klanten en handelaren/winkels kunnen wij van dienst zijn.

Marmerlook badkamertegels van de Grace serie

In onze showroom in Dreumel bent u zonder afspraak op vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur welkom om de collecties te bekijken. Wilt u op een andere dag komen, dan kunt u hiervoor een afspraak maken. Wij leveren tegels door heel het land, voornamelijk in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland. Veel van onze klanten komen uit de omgeving Culemborg, Tiel, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Gorinchem, Den Bosch of Nijmegen: echt door heel het land, dus.

© 2014 - 2020 Tegelimporteur | sitemap | rss
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren