Badkamertegels online bestellen

Wilt u badkamertegels online bestellen en bent u daarbij op zoek naar een breed assortiment met de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs? Bestel dan uw tegels bij Tegelimporteur.nl. Wij zijn een gespecialiseerde groothandel waar u goedkope tegels voor uw badkamer kunt bestellen. Niet alleen voor uw badkamer, overigens; u kunt bij ons ook uw keukentegels, vloertegels en allerlei andere tegels bij ons bestellen. Wij hebben altijd wel een mooie aanbieding die past bij uw smaak en budget. Ook zonder een dergelijke aanbieding kunt u altijd rekenen op een goede service en scherpe prijzen.

Badkamertegels Contact

Waarom u uw badkamertegels online moet bestellen bij ons

Veel tegelhandelaren fungeren als tussenhandel. Gaat u bij hen uw badkamertegels online bestellen, dan betaalt u vaak een hogere prijs dan noodzakelijk is. Wij zijn importeur, groothandel en directe verkoper in een. Dit betekent dat wij alle tegels zelf importeren en vervolgens niet doorverkopen aan de retail (waarna u ze kunt kopen), maar dat wij direct verkopen aan u. Naast dat wij kwalitatieve tegels verkopen, betekent dit dat u bij ons ook altijd kunt rekenen op echt scherpe prijzen. Dat is belangrijk, want nieuwe tegels in uw badkamer of keuken vergen toch altijd een behoorlijke investering. Bij ons heeft u de zekerheid van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarom is het verstandig om uw badkamertegels te bestellen bij ons.

Badkamer tegels van de serie Patmos

Vindt uw ideale tegels in een riant assortiment

Wij importeren onze tegels direct bij gerenommeerde producenten en fabrieken uit onder andere Portugal en Spanje. In ons assortiment vindt u niet alleen topkwaliteit badkamertegels, maar ook diverse tegels in allerlei soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar vloertegels, wandtegels, of allebei, wij hebben deze in de meest voorkomende én bijzondere maten. Van kleinere tegels met afmetingen van 30 x 60 centimeter tot grote tegels met afmetingen van 150 x 150 centimeter of 300 x 100 centimeter. Ook alle mogelijke materialen en kleuren zijn bij ons verkrijgbaar. Uw badkamertegels online bestellen bij Tegelimporteur.nl betekent altijd exact de tegels krijgen waar u naar op zoek bent.

Ook voor de handel

Dankzij onze grote volumes zijn wij in staat om aan iedereen tegels te leveren. Als particulier kunt u bij ons terecht voor goedkope tegels voor uw badkamer of keuken, maar ook zakelijke klanten en handelaren/winkeliers kunnen wij van dienst zijn. Wij kunnen onze tegels vaak leveren tegen budgetprijzen!

Marmerlook badkamertegels van de Grace serie

In onze showroom in Eck en Wiel bent u zonder afspraak op vrijdag en zaterdag welkom tussen 10:00 uur en 16:00 uur om de uitgebreide collecties te bekijken. Wilt u op een andere dag komen, dan kunt u hiervoor een afspraak maken. Wij leveren tegels door heel het land, voornamelijk in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland. Veel van onze klanten komen uit de omgeving van Druten, Dreumel, Maurik, Rhenen, Culemborg, Tiel, Amsterdam, Almere, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Gorinchem, Den Bosch, Veenendaal, Kesteren of Nijmegen. Echt vanuit het gehele land, dus.

© 2014 - 2024 Tegelimporteur | sitemap | rss