Navigatie

Badkamertegels online bestellen

Wilt u badkamertegels online bestellen en bent u daarbij op zoek naar de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs? Bestel dan uw tegels bij Tegelimporteur.nl. Wij zijn een groothandel waar u goedkope tegels voor uw badkamer kunt bestellen. Niet alleen voor uw badkamer, overigens: u kunt bij ons ook voor uw keuken tegels online bestellen. Wij hebben altijd wel een aanbieding die past bij uw smaak en budget. Ook zonder aanbieding kunt u altijd rekenen op scherpe prijzen.

Badkamertegels Contact

Waarom u uw badkamertegels online moet bestellen bij ons

Veel tegelhandelaren zijn tussenpartijen. Gaat u bij hen uw badkamertegels online bestellen, dan betaalt u vaak een hogere prijs dan noodzakelijk is. Wij zijn importeur, groothandel en verkoper in een. Dit betekent dat wij niet tegels importeren en vervolgens doorverkopen aan de retail (waarna u ze kunt kopen), maar dat wij direct verkopen aan u. Naast dat wij kwalitatieve tegels verkopen, betekent dit dat u bij ons ook altijd kunt rekenen op echt scherpe prijzen. Dat is belangrijk, want nieuwe tegels in uw badkamer of keuken vergen altijd een bepaalde investering. Bij ons hebt u de zekerheid van de beste prijs/kwaliteitverhouding. Daarom moet u uw badkamertegels online bestellen bij ons.

Vindt uw ideale tegels in een riant assortiment

Wij importeren onze tegels direct bij gerenommeerde producenten uit Portugal en Spanje. In ons assortiment vindt u niet alleen topkwaliteit badkamertegels, maar ook nog eens tegels in alle soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar vloertegels, wandtegels, of allebei: wij hebben ze in de meest voorkomende én bijzondere maten. Van kleinere tegels met afmetingen van 30 x 60 centimeter tot grote tegels met afmetingen van 150 x 150 centimeter of 300 x 100 centimeter. Ook alle mogelijke materialen en kleuren zijn bij ons verkrijgbaar. Uw badkamertegels online bestellen bij Tegelimporteur.nl betekent altijd exact de tegels krijgen waar u naar op zoek was.

Ook voor de handel

Dankzij onze grote volumes zijn wij in staat om aan iedereen tegels te leveren. Als particulier kunt u bij ons terecht voor goedkope tegels voor uw badkamer of keuken, maar ook zakelijke klanten en handelaren/winkels kunnen wij van dienst zijn.

In onze showroom in Dreumel bent u zonder afspraak op vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur welkom om de collecties te bekijken. Wilt u op een andere dag komen, dan kunt u hiervoor een afspraak maken. Wij leveren tegels door heel het land, voornamelijk in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland. Veel van onze klanten komen uit de omgeving Culemborg, Tiel, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Gorinchem, Den Bosch of Nijmegen: echt door heel het land, dus.

© 2014 - 2019 Tegelimporteur | sitemap | rss
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie