Marmerlook tegels badkamer

De mooiste, beste en meest voordelige marmerlook tegels voor uw badkamer vindt u bij Tegelimporteur.nl. Wij zijn een groothandel in diverse soorten tegels voor de particuliere en zakelijke markt. Goedkope tegels bestellen van de beste kwaliteit kan bij ons direct en eenvoudig online. Wij bieden u tegels voor uw badkamer, keuken, woonkamer en alle andere ruimtes in en om uw huis of pand.

Mamerlook tegels Contact

Een riante keuze fraaie marmerlook tegels voor uw badkamer

Ons assortiment marmerlook tegels voor uw badkamer is zeer omvangrijk. Wij bieden u de ruimste keuze in tegels voor zowel uw vloer als voor uw wanden. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunt u de marmerlook precies zo creëren als u zelf wilt. Gaat u voor een aantal accenten, of voor een complete marmerlook in uw badkamer? Kiest u voor mat of voor gepolijst en hoogglans? U kunt voortaan ook kiezen voor gekleurde marmerlook tegels. De keuze is aan u en de ruimste keuze vindt u nu eenmaal bij ons. Zo hebben we onder andere de volgende marmersoorten in ons assortiment;

  • Emperador; afkomstig uit Spanje is donker gekleurd met beige aders.
  • Port Laurent; afkomstig uit Marokko en heeft een donkere kleur met witte en goudkleurige aders.
  • Negro Marquina; afkomstig uit Spanje en heeft een zwarte kleur met opvallend witte aders.

Pienza badkamertegels met marmerlook

Buiten deze marmersoorten bieden we ook diverse keramische marmerlook tegels, platen en slabs (tegels met een grote afmeting) aan waaronder Calacatta Gold, Onyx, Onix, Atlantis en Atlantis Gold. Wij zijn eveneens leverancier van het merk Neolith. Neolith levert keramiek in diverse verschijningsvormen, toepassingen en kleuren. Zoals u kunt lezen kunnen wij een zeer grote diversiteit aan marmer, marmertegels, marmerlook tegels, platen en slabs bieden. 

Wanneer u aan een marmerlook denkt, denkt u wellicht aan wit en grijs. Wij bieden u echter een veel breder gekleurd assortiment. Zo vindt u bij ons marmerlook tegels in de kleuren wit, zwart, crème, grijs en bruin. Van kleine, subtiele tegels tot grote, indrukwekkende exemplaren en van tegels met standaardmaten tot tegels met bijzondere afmetingen; wij hebben het allemaal voor u in huis. Ons assortiment is zo omvangrijk en uniek, dat wij u zelfs bijzondere tegels kunnen leveren waarvan de prijs alleen op aanvraag wordt verstrekt. Ook op dit gebied zijn wij een echte marmer specialist.

Waarom kiezen voor een marmerlook?

Kiezen voor een marmerlook biedt een aantal belangrijke voordelen. Allereerst is er de prijs. De tegels in marmerlook zijn vrijwel niet van echt marmer te onderscheiden. U heeft dus wel de look, maar niet de kosten. Bovendien zijn deze tegels een stuk minder kwetsbaar dan de echte marmeren uitvoeringen.

Marmerlook badkamer tegels

Statuario: de ultieme luxe

Bent u op zoek naar de ultieme luxe uitstraling van echt marmer, dan maakt u met de tegels van Statuario een sublieme keuze. Statuario is een marmersoort afkomstig uit Italië en al jaren toonaangevend op het gebied van marmerlook tegels voor de badkamer en elders in huis. De tegels van Statuario kenmerken zich door een witte basiskleur en een prachtige afwisseling van dikke marmering en dunnere donkere aders. Het is een exclusief merk dat in gelimiteerde hoeveelheden levert. Als vooraanstaande groothandel en premium leverancier hebben wij echter altijd de partij van uw wensen beschikbaar.

Breccia: prachtige marmerlook tegels tegen scherpe prijzen

In ons uitgebreide assortiment treft u ook de tegels van Breccia aan. Dit zijn prachtige marmerlook tegels voor zowel vloer- als wandafwerking. De tegels zijn mooi licht van kleur en zijn voorzien van donkere aders. Deze tegels zijn zowel mat als gepolijst verkrijgbaar en dat alles in diverse afmetingen. De tegels uit de Breccia collectie zijn direct en zeer voordelig (vaak tegen budgetprijzen) leverbaar; tot wel 35% goedkoper dan andere aanbieders. Surf gerust verder op deze website of maak een afspraak voor een bezoekje aan ons showroom in Eck en Wiel.

Bestel online of bekijk de tegels in onze showroom

Wij begrijpen dat u bij het kopen van marmerlook tegels niet over één nacht ijs wilt gaan. Wellicht vindt u de tegels van uw dromen in onze webshop en deze kunt u dan direct bestellen. Wilt u ze graag eerst zelf komen bekijken? Dat is mogelijk. Vanuit Nijmegen, Den Bosch, Druten, Dreumel, Maurik, Rhenen, Gorinchem, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Almere, Veenendaal, Kesteren, Tiel, Culemborg en andere plaatsen in Gelderland, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland komen klanten naar onze showroom toe om de tegels te bekijken. U bent van harte welkom op vrijdag en zaterdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur en alle andere werkdagen op afspraak.

© 2014 - 2024 Tegelimporteur | sitemap | rss