Navigatie

Marmerlook tegels badkamer

De mooiste, beste en voordeligste marmerlook tegels voor uw badkamer vindt u bij ons. Tegelimporteur.nl is de groothandel voor particulieren en zakelijke klanten. Goedkope tegels bestellen van de beste kwaliteit kan bij ons direct online. Wij bieden u tegels voor uw badkamer, keuken en alle overige plekken in en om uw huis of pand.

Mamerlook tegels Contact

Een riante keuze fraaie marmerlook tegels voor uw badkamer

Ons assortiment marmerlok tegels voor uw badkamer is zeer omvangrijk. Wij bieden u de ruimste keuze in tegels voor zowel uw vloer als uw wanden. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunt u de marmerlook precies zo creëren als u wilt. Gaat u voor een aantal accenten, of voor een complete marmerlok in uw badkamer? De keuze is aan u en de ruimste keuze vindt u bij ons.

Wanneer u aan een marmerlook denkt, denkt u wellicht aan wit en grijs. Wij bieden u echter nog veel meer dan dat. Zo vindt u bij ons marmerlook tegels voor uw badkamer in het wit, zwart, crème, grijs en bruin. Van kleine, subtiele tegels tot grote, indrukwekkende exemplaren en standaardmaten tot tegels met bijzondere afmetingen: wij hebben ze voor u. Ons assortiment is zo omvangrijk, dat wij u zelfs bijzondere tegels kunnen leveren waarvan de prijs alleen op aanvraag wordt verstrekt. Ook op dit gebied zijn wij een echte marmer specialist.

Waarom kiezen voor een marmerlook?

Kiezen voor een marmerlook biedt een aantal belangrijke voordelen. Allereerst is er de prijs. De tegels in marmerlook zijn vrijwel niet van daadwerkelijk marmer te onderscheiden. U hebt wel de look, maar niet de kosten. Bovendien zijn deze tegels een stuk minder kwetsbaar dan de marmeren uitvoeringen.

Statuario: de ultieme luxe

Bent u op zoek naar de ultieme luxe uitstraling van echt marmer, dan maakt u met de tegels van Statuario een sublieme keuze. Statuario is al jaren toonaangevend op het gebied van marmerlook tegels voor de badkamer en elders in huis. De tegels van Statuario kenmerken zich door een prachtige afwisseling van dikke marmering en dunnere lijnen. Het is een exclusief merk dat in gelimiteerde hoeveelheden levert. Als vooraanstaande groothandel en leverancier hebben wij echter altijd de partij van uw wensen beschikbaar.

Bestel online of bekijk de tegels in onze showroom

Wij begrijpen dat u bij het kopen van marmerlook tegels in uw badkamer niet over een nacht ijs wilt gaan. Wellicht vindt u de tegels van uw dromen in onze webshop en kunt u deze direct bestellen. Wilt u ze eerst bezichtigen? Dat is mogelijk. Vanuit Nijmegen, Den Bosch, Gorinchem, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Tiel, Culemborg en andere plekken in Gelderland, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland komen klanten naar onze showroom toe om de tegels te bekijken. U bent welkom op vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 16:00 en op andere dagen op afspraak.

© 2014 - 2019 Tegelimporteur | sitemap | rss
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie