Keramische tegels leverancier

Naar wat voor soort keramische tegels u ook op zoek bent; wij zijn dé leverancier van keramische tegels waar u vrijwel altijd vindt wat u zoek en ook nog eens voor ieder budget. Als groothandel die direct aan u levert, of u nu een zakelijke of particuliere klant bent, kunnen wij u altijd helpen met goedkope keramische tegels van de allerbeste kwaliteit. Wij houden onze prijzen scherp omdat wij geen gebruik maken van een tussenhandel. Tegelimporteur.nl bestelt direct bij de beste producenten en fabrieken uit ondermeer Portugal en Spanje en verkoopt rechtstreeks aan u en vaak tegen budgetprijzen. Het resultaat is een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding.

Keramische tegels Contact

Keramische tegels zijn bijzonder. U kunt deze tegels kopen voor uw badkamer, keuken, woonkamer of voor bijvoorbeeld uw kantoorruimte. Ze bestaan uit meerdere lagen dun keramisch materiaal. Dit materiaal is een mengsel van zand, klei en andere natuurlijke substanties. De unieke eigenschappen van deze tegels - die in verschillende diktes, soorten en kleuren verkrijgbaar zijn – zijn hun hardheid en vuurbestendigheid. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u iets laat vallen omdat de tegels eenvoudig te reinigen zijn. Het kopen van keramische tegels is derhalve een slimme keuze. Bovendien zijn ze zeer fraai.

Keramische tegels en platen

Leverancier voor particuliere en zakelijke klanten

Wij leveren u diverse soorten keramische tegels, zoals keramische marmertegels en Calacatta. Keramische marmertegels kenmerken zich door de prachtige, luxe marmering en zijn verkrijgbaar tegen zeer scherpe prijzen. Deze tegels zijn zeer populair. De tegels van Calacatta komen dermate dicht bij een marmeren uitstraling, dat zij niet van echt te onderscheiden zijn. Het grote voordeel is echter dat u blijft profiteren van de kracht en duurzaamheid van keramiek. Dit geldt overigens voor al onze keramische marmertegels.

Wij zijn leverancier voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Of u nu op zoek bent naar een scherpe aanbieding en goedkope tegels wilt bestellen, of u bent op zoek naar tegels in grote hoeveelheden; wij beschikken over een zeer riante eigen voorraad met daarin zeer veel verschillende keramische tegels in alle soorten en maten. U zult zeker niet de eerste zijn die de tegels bij Tegelimporteur.nl koopt. Ons klantenbestand strekt zich uit van Noord-Holland en Zuid-Holland tot Noord-Brabant en Gelderland. Wij leveren in plaatsen als Nijmegen, Den Bosch, Druten, Dreumel. Maurik, Rhenen, Gorinchem, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Almere, Tiel, Veenendaal, Kesteren, Culemborg en talloze andere plaatsen.

Online bestellen of bekijken in de showroom

Als moderne keramische tegels leverancier kunt u al uw tegels bij ons online bestellen. Wilt u ze liever eerst bekijken? Onze showroom in Eck en Wiel is op vrijdag en zaterdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur open voor bezoeken zonder afspraak. Op overige dagen bent u op afspraak uiteraard ook van harte welkom.

© 2014 - 2024 Tegelimporteur | sitemap | rss