Keramische tegels leverancier

Naar wat voor soort keramische tegels u ook op zoek bent: wij zijn de keramische tegels leverancier waar u altijd vindt wat u zoek. Als groothandel die direct aan u levert, of u nu een zakelijke of particuliere kant bent, kunnen wij u altijd helpen met goedkope keramische tegels van de beste kwaliteit. Wij houden onze prijzen scherp omdat wij geen gebruik maken van tussenhandel. Tegelimporteur.nl bestelt direct bij de beste producenten uit Portugal en Spanje en verkoopt rechtstreeks aan u. Het resultaat is een ongeëvenaarde prijs/kwaliteitverhouding.

Keramische tegels Contact

Keramische tegels zijn bijzonder. U kunt deze tegels kopen voor in uw badkamer, in uw keuken of elders in huis. Ze bestaan uit meerdere lagen dun keramisch materiaal. Dit materiaal is een mengsel van zand, klei en andere natuurlijke substanties. De eigenschappen van deze tegels - die in verschillende diktes, soorten en kleuren verkrijgbaar zijn – zijn hun hardheid en vuurbestendigheid. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u iets laat vallen en de tegels zijn eenvoudig te reinigen. Keramische tegels kopen, is een slimme investering. Bovendien zijn ze zeer fraai.

Keramische tegels en platen

De keramische tegels leverancier voor particuliere en zakelijke klanten

Wij leveren u diverse soorten keramische tegels, zoals keramische marmertegels en Calacatta. Keramische marmertegels kenmerken zich door de prachtige, luxe marmering en zijn verkrijgbaar tegen scherpe prijzen. Deze tegels zijn zeer populair. De tegels van Calacatta komen zo dichtbij een marmeren uitstraling, dat zij niet hiervan te onderscheiden zijn. Het grote voordeel is echter dat u blijft profiteren van de kracht en duurzaamheid van keramiek. De geldt voor al onze keramische marmertegels.

Wij zijn de keramische tegels leverancier voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Of u nu op zoek bent naar een scherpe aanbieding en goedkope tegels wilt bestellen, of op zoek bent naar tegels in groten getale: wij beschikken over een zeer riante eigen voorraad met daarin zeer veel verschillende keramische tegels in alle soorten en maten. U zult niet de eerste zijn die de tegels bij Tegelimporteur.nl koopt. Ons klantenbestand strekt zich uit van Noord-Holland en Zuid-Holland tot Noord-Brabant en Gelderland. Wij leveren in plaatsen als Nijmegen, Den Bosch, Gorinchem, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Tiel, Culemborg en talloze andere plekken.

Online bestellen of bekijken in de showroom

Als moderne keramische tegels leverancier kunt u al uw tegels bij ons online bestellen. Wilt u ze liever eerst bekijken? Onze showroom in Dreumel is op vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 16:00 open voor bezoeken zonder afspraak. Op overige dagen bent u op afspraak van harte welkom.

© 2014 - 2020 Tegelimporteur | sitemap | rss
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren