Voordelige wandtegels bestellen

Hebt u een flinke muur te betegelen? Voordelige wandtegels bestellen helpt dan. Maar ook als het gaat om kleine hoeveelheden, is het fijn als de prijs scherp is. Hexagon tegels bijvoorbeeld, kunnen best prijzig zijn, net als fraaie tegels van natuursteen of marmer. Bij Tegelimporteur.nl hebt u altijd de zekerheid van de beste prijs/kwaliteitgarantie. Bij ons kunt u goedkope tegels bestellen terwijl u profiteert van absolute topkwaliteit. Of het nu gaat om tegels voor uw keuken, badkamer of elders in huis: wij hebben altijd precies de exemplaren die u zoekt, tegen prijzen waar u blij van wordt.

Wandtegels Contact

Wij werken iets anders dan de meeste tegelhandelaren. De meeste partijen bestellen hun tegels bij een groothandel. Wij zijn een groothandel. Ook in die hoedanigheid zijn wij bepaald niet standaard. Zakelijke klanten, maar ook particuliere klanten zijn bij ons van harte welkom. Wij importeren rechtstreeks bij gerenommeerde fabrikanten uit het buitenland. Omdat er geen tussenhandelaar aan te pas komt en wij de tegels ook niet hoeven doorverkopen aan een retailpartij, kunnen wij de scherpst mogelijke prijzen hanteren en daar profiteert u van.

Invictus wandtegels

Voordelige wandtegels bestellen met de ruimste keuze

Voordelige wandtegels bestellen was waarschijnlijk nog nooit zo lastig. Niet omdat het moeilijk is om bij ons uw tegels te kopen; het zelfs zeer eenvoudig. U kunt alle tegels in onze webshop online bestellen. Wat het wellicht lastig maakt, is de enorme keuze die u hebt. Alleen al van Hexagon tegels leveren wij tientallen soorten in verschillende maten en kleuren, al dan niet met dessin. Het is dan ook aan te raden om bij het kiezen van Hexagon tegels en alle andere soorten tegels, rustig de tijd te nemen. Kijk en vergelijk en lees de informatie bij de tegels om tot de best mogelijke keuze te komen.

Liever eerst in het echt zien?

Wilt u de tegels van uw keuze liever eerst in het echt zien? Dat is geen enkel probleem. Wij hebben alle Hexagon tegels en overige tegels die wij verkopen op voorraad. Op vrijdag en zaterdag kunt u tussen 10:00 en 17:00 uur terecht in onze showroom in Dreumel om ze met eigen ogen te aanschouwen. Komt u liever op een ander tijdstip? Dan bent u welkom op afspraak. Talloze klanten, particulier en zakelijk, uit onder andere Nijmegen, Den Bosch, Gorinchem, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Tiel, Culemborg en andere steden in Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland vonden bij ons al hun ideale en voordelig geprijsde wandtegels.

Wandtegels van de serie Pienza Miele met marmerlook

 

© 2014 - 2020 Tegelimporteur | sitemap | rss
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren