Voordelige wandtegels bestellen

Heeft u een flinke muur te betegelen? Voordelige wandtegels bestellen helpt dan. Maar ook als het gaat om wat kleinere hoeveelheden, is het fijn als de prijs scherp is. Hexagon tegels bijvoorbeeld, kunnen best prijzig zijn, net als fraaie tegels van natuursteen of marmer. Bij Tegelimporteur.nl heeft u altijd de zekerheid van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons kunt u goedkope tegels bestellen terwijl u wel degelijk profiteert van absolute topkwaliteit. Of het nu gaat om tegels voor uw keuken, woonkamer, badkamer of elders in huis; wij hebben altijd precies de exemplaren die u zoekt en dat vaak tegen budgetprijzen.

Wandtegels Contact

Wij werken iets anders dan de meeste tegelhandelaren. De meeste partijen bestellen hun tegels bij een tussenhandel. Wij zijn echter een importeur én groothandel. Ook in die hoedanigheid zijn wij bepaald niet standaard. Zowel zakelijke klanten als ook particuliere klanten zijn bij ons van harte welkom. Wij importeren rechtstreeks van gerenommeerde fabrikanten uit het buitenland. Omdat er geen tussenhandelaar aan te pas komt en wij de tegels ook niet hoeven doorverkopen aan een retailpartij, kunnen wij de scherpst mogelijke prijzen hanteren en daar profiteert u vervolgens weer van.

Invictus wandtegels

Voordelige wandtegels bestellen met de ruimste keuze

Voordelige wandtegels bestellen was waarschijnlijk, in positieve zin, nog nooit zo lastig. Niet omdat het moeilijk is om bij ons uw tegels te kopen; het zelfs zeer eenvoudig. U kunt alle tegels in onze webshop online bestellen. Wat het wellicht lastig maakt, is de enorme keuze die u heeft. Alleen al van Hexagon tegels leveren wij tientallen soorten in verschillende maten en kleuren, al dan niet met dessin. Het is dan ook aan te raden om bij het kiezen van Hexagon tegels en alle andere soorten tegels, rustig de tijd te nemen. Kijk en vergelijk en lees de informatie bij de tegels om tot de best mogelijke keuze te komen.

Liever eerst in het echt zien?

Wilt u de tegels van uw keuze liever eerst in het echt zien? Dat is geen enkel probleem. Wij hebben alle Hexagon tegels en overige tegels die wij verkopen op voorraad. Op vrijdag en zaterdag kunt u tussen 10:00 uur en 16:00 uur terecht in onze showroom in Eck en Wiel om ze met eigen ogen te aanschouwen. Komt u liever op een ander dag en tijdstip? Dan bent u op afspraak van harte welkom. Talloze klanten, particulier en zakelijk, uit onder andere Nijmegen, Den Bosch, Gorinchem, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Almere, Tiel, Druten, Dreumel, Maurik, Rhenen, Veenendaal, Kesteren, Culemborg en andere plaatsen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland vonden bij ons al hun ideale en voordelig geprijsde wandtegels.

Wandtegels van de serie Pienza Miele met marmerlook

 

© 2014 - 2024 Tegelimporteur | sitemap | rss