Infrarood verwarming badkamer

Bent u op zoek naar badkamerverwarming die niet alleen een heerlijke warmte afgeeft, maar ook nog eens gezond en economisch is en er bovendien erg mooi uitziet? Dan is elektrische infrarood verwarming een uitstekende keuze. Het infrarood paneel verwarmt op een andere en veel snellere manier dan een verwarmingselement met water dat doet. U kunt het vergelijken met de warmte die u ook van de zon voelt. De infrarood warmtepanelen verwarmen namelijk de ruimte niet, maar de materie. U krijgt het gevoel dat uw huid wordt verwarmd door de eerste zonnestralen van de lente. Infraroodverwarming wordt niet voor niets wellnesswarmte genoemd.

Producten Contact

De vele voordelen van infrarood panelen

Plaatst u een infrarood plafondpaneel in uw badkamer, dan profiteert u direct van een aantal voordelen. Deze manier van verwarmen is gezond en activeert de stofwisseling, verhoogt het zuurstofgehalte in uw bloed, stimuleert celvernieuwing en zorgt bovendien voor een beter ademhaling. Dat komt doordat de lucht veel minder circuleert. Infrarood verwarming in de badkamer is ook economisch en het gebruik kost aanzienlijk minder geld dan centrale verwarming. Een infrarood warmtepaneel is een lust voor het oog. Schaf infrarood plafondpanelen aan met verlichting en u slaat twee vliegen in één klap. Daarbij is het onderhoud van de panelen minimaal en de montage erg eenvoudig.

Hoe werken infrarood verwarmingspanelen?

Infrarood verwarming verwarmt een ruimte op dezelfde manier op als de zon onze planeet verwarmt. De infraroodstraling van de zon verwarmt vooral oppervlakken en dat voelt u als u bijvoorbeeld uw hand op een tafel legt die pal in de zon heeft gestaan. Infrarood verwarmingspanelen werken net zo. Ze hebben geen lucht nodig om een ruimte te verwarmen, maar de straling (C-straling genoemd) verwarmt de oppervlakten die het aanraakt, waaronder dus uzelf. Dit bestaat uit een lange golf infrarood straling en wordt opgewekt door middel van elektriciteit. Het resultaat is een zeer prettige manier van verwarmen, die dus doet denken aan zonnestralen op de huid of het gevoel dat u ervaart als u uw woning met de open haard verwarmt.

Badkamer met infrarood verwarming met verlichting

Wat zijn de mogelijkheden?

Kiest u voor infrarood verwarming in de badkamer, dan zijn er een groot aantal mogelijkheden. U kunt zoals al even genoemd een heat & light paneel kopen dat niet alleen verwarmt, maar ook verlicht. Daarnaast zijn er ook infrarood spiegels en kunt u een foto in uw infrarood plafondverwarming laten verwerken. Op die manier combineert u design met een aantal handige andere kenmerken en maakt u uw badkamer of andere ruimte echt uniek. Wij bieden deze producten aan in samenwerking met https://www.infratherm.nl. Op deze website kunt u nog veel meer voorbeelden en informatie vinden over infrarood verwarming.

Infrarood badkamer verwarming bestellen

Bent u geïnteresseerd om uw badkamer of andere ruimte met infrarood panelen te verwarmen? Woont u in de regio Noord-Brabant, Zuid-Holland en Noord-Holland? Vraag dan bij ons de prijs voor infrarood panelen op en u wordt vast blij verrast. We hebben al veel andere klanten aan deze economische en aangename manier van verwarmen geholpen en onze panelen geplaatst in onder andere:

 • Nijmegen
 • Den Bosch
 • Gorinchem
 • Rotterdam
 • Den Haag
 • Utrecht
 • Den Haag
 • Amsterdam
 • Tiel
 • Culemborg
 • Gelderland
© 2014 - 2024 Tegelimporteur | sitemap | rss