Steenstrips kopen

Hebt u geen bakstenen muur, maar wilt u wel deze uitstraling? Dan kunt u steenstrips kopen. Met deze prachtige strips geeft u uw wand de authentieke uitstraling van een echte stenen muur. U kunt deze look op vrijwel elke wand creëren en doet dit relatief snel en eenvoudig met Bricks. Het is de perfecte manier om een saaie wand om te toveren in een fraaie muur. Dit kan bij u thuis, bijvoorbeeld in de badkamer of keuken, maar ook in de woonkamer of slaapkamer. Ook op kantoor kunnen deze stenen zorgen voor een fraaie uitstraling.

Steenstrips Contact

Steenstrips kopen tegen zeer scherpe prijzen

Bij ons kunt u goedkope steenstrips kopen en krijgt u altijd topkwaliteit. Wij zijn namelijk een groothandel die direct inkoopt bij de producenten. Maakt u zich echter geen zorgen: ondanks dat wij een groothandel zijn, bent u als particulier “gewoon” welkom om bij ons uw Bricks te kopen. Omdat wij direct bij de producent afnemen en al onze tegels zelf verkopen, houden wij de keten kort. Aanbieding of geen aanbieding: uw tegels bij ons bestellen, betekent altijd profiteren van bijzonder scherpe prijzen.

Steenstrip

Ook voor zakelijke klanten

Wij werken met een grote eigen voorraad en hebben een zeer groot en divers assortiment. Dit betekent niet alleen dat wij Bricks kunnen leveren in allerlei soorten, kleuren en maten, maar ook dat wij zakelijke klanten in vrijwel elke vraag kunnen voorzien. Wij kunnen indien gewenst zeer grote partijen leveren en daarbij speciale prijzen hanteren.

Bestel eenvoudig online

Wilt u steenstrips kopen? Talloze mensen uit Nijmegen, Den Bosch, Gorinchem, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Tiel, Culemborg en andere plaatsen in Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant gingen u al voor. Zij hoefden niet allemaal naar onze showroom in Dreumel te komen: u kunt al uw tegels bij ons online bestellen.

Neem rustig de tijd om alle tegels van Bricks te bekijken op de website. Er zijn zeer veel verschillende stijlen mogelijk, dus er is altijd wel een steen die bij u past. Wist u dat u bij ons zelfs steenstrips kunt bestellen voor op uw vloer? Zo geeft u uw vloer een prachtige, natuurlijke uitstraling tegen een fractie van de kosten van natuursteen. Komt u er toch niet helemaal uit en twijfelt u welke strips het mooist zouden staan in uw pand of woning? Kom dan langs in onze showroom om de stenen in het echt te bekijken. Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00. Wilt u op een ander moment langskomen? Dat kan op afspraak.

Restaurant met steenstrips

 

© 2014 - 2020 Tegelimporteur | sitemap | rss
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren