Steenstrips kopen

Heeft u geen bakstenen muur, maar wilt u wel graag deze uitstraling creëren? Dat is eenvoudig te realiseren door het kopen van steenstrips. Met deze prachtige strips geeft u uw wand de authentieke uitstraling van een echte stenen muur. U kunt deze look op vrijwel elke wand creëren en doet dit relatief snel en eenvoudig met onze Bricks. Het is de perfecte manier om een saaie wand om te toveren tot een fraaie muur. Dit kan bij u thuis, bijvoorbeeld in de badkamer of keuken, maar ook in de woonkamer of slaapkamer. Ook op kantoor kunnen dit soort steenstrips zorgen voor een fraaie uitstraling.

Steenstrips Contact

Steenstrips kopen tegen zeer scherpe prijzen

Bij ons kunt u goedkope steenstrips kopen en krijgt u altijd topkwaliteit. Wij zijn namelijk een groothandel die direct inkoopt bij de producenten. Maakt u zich echter geen zorgen; ondanks dat wij een groothandel zijn, bent u als particulier ook meer dan welkom om bij ons. Omdat wij direct bij de producent afnemen en al onze tegels en bricks zelf verkopen, houden wij de keten kort. Aanbieding of geen aanbieding; uw tegels bij ons bestellen, betekent altijd profiteren van bijzonder scherpe prijzen.

Steenstrip

Ook voor zakelijke klanten

Wij werken met een grote eigen voorraad en hebben een zeer groot en divers assortiment. Dit betekent niet alleen dat wij Bricks kunnen leveren in allerlei soorten, kleuren en maten, maar ook dat wij zakelijke klanten in vrijwel elke vraag kunnen voorzien. Wij kunnen indien gewenst zeer grote partijen leveren en daarbij speciale prijzen hanteren.

Bestel eenvoudig online

Wilt u steenstrips kopen? Talloze mensen uit Nijmegen, Den Bosch, Gorinchem, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Almere, Tiel, Culemborg en andere plaatsen in Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant gingen u al voor. Zij hoefden hiervoor niet eens naar onze showroom in Dreumel te komen, u kunt namelijk al uw tegels online bestellen bij ons.

Neem rustig de tijd om alle tegels en steenstrips te bekijken op de website. Er zijn zeer veel verschillende stijlen mogelijk, dus er is altijd wel een product dat bij u past. Wist u dat u bij ons zelfs steenstrips kunt bestellen voor op uw vloer? Zo geeft u uw vloer een prachtige, natuurlijke uitstraling tegen een fractie van de kosten van natuursteen. Komt u er toch niet helemaal uit en twijfelt u welke strips het mooist zouden staan in uw pand of woning? Kom dan langs in onze showroom om de stenen in het echt te bekijken. Onze showroom is geopend op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00. Wilt u op een ander moment langskomen? Dat is uiteraard mogelijk alleen dan wel op afspraak.

Restaurant met steenstrips

 

© 2014 - 2024 Tegelimporteur | sitemap | rss