Tegelhandel Culemborg

Tegelimporteur.nl is uw tegelhandel in de omgeving van Culemborg met een showroom in het nabijgelegen Eck en Wiel. U kunt in onze tegelshowroom terecht voor het bekijken van alle mogelijke soorten tegels voor op uw vloer en/of wanden. In huis, in uw bedrijf of zelfs buitenshuis. Wij zijn geen tegelhandel zoals zovelen, want wij zijn namelijk ook importeur. Dit betekent dat wij verkopen aan handelaren en zakelijke klanten, maar ook particulieren zijn bij ons meer dan welkom. Omdat wij onze tegels direct bij de producent inkopen en zelf direct verkopen, hanteren wij een korte keten en dat merkt u in onze prijsstelling. Wilt u goedkope tegels kopen voor in uw badkamer, woonkamer of keuken? U kunt deze direct bij ons bestellen en hoeft niet te wachten op een aanbieding; bij ons zijn de prijzen namelijk altijd scherp.

Tegels Contact

Wij zijn een gerenommeerde tegelhandel in Culemborg

Tegelimporteur.nl heeft zich al jaren geleden stevig op de kaart gezet als tegelhandel voor Culemborg en wijde omgeving. Wij werken zo goed als landelijk en hebben naast klanten uit de provincies Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland en plaatsen als Amsterdam, Almere, Tiel, Utrecht, Den Haag, Gorinchem, Rotterdam, Nijmegen, Druten, Dreumel, Maurik, Rhenen, Veenendaal, Kesteren en Den Bosch inmiddels klanten uit het gehele land.

Tegelhandel Tegelimporteur in Culemborg

Wij zijn uitgegroeid tot een leidende speler in ons segment omdat wij een haast ongeëvenaard breed aanbod combineren met de hoogste kwaliteit en de scherpste prijzen. Wij hebben een uitstekende relatie met onze producenten en fabrieken waardoor wij heel goed weten welke kwaliteit zij en dus wij kunnen bieden. Omdat wij al lange tijd met deze partijen samenwerken en grote hoeveelheden afnemen, houden wij onze prijzen scherp en daar profiteert u ook van.

Onze showroom bezoeken? U bent welkom

Het hart van onze tegelhandel bevindt zich in Eck en Wiel. Hier staat namelijk onze showroom. In deze tegelshowroom kunt u alle soorten en maten tegels bekijken die wij verkopen. Ook hier houden wij van efficiënt werken. Dat betekent dat onze showroom op vrijdag en zaterdag geopend is van 10:00 uur tot 16:00 uur voor particulieren en zakelijke klanten. U kunt dan zonder afspraak in de tegelshowroom terecht en naar hartenlust alle tegels bekijken. Wilt u op een ander moment komen? Ook dan bent u welkom na het maken van een afspraak.

Tegelmagazijn

Wij hanteren deze methode om ook in dit opzicht lage kosten te kunnen hanteren. In ons assortiment vindt u zeer veel verschillende tegelsoorten, variërend van natuursteen tot steenstrips, marmer, Portugese tegels, Mozaïeken, tegels in betonlook of houtlook, glazuurtegels en nog veel meer. Alles wat u wenst in uw woning of bedrijf, vindt u bij ons in de showroom en online.

© 2014 - 2024 Tegelimporteur | sitemap | rss