Terrazzo tegels bestellen

Wilt u Terrazzo tegels bestellen? Dan bent u hier op de juiste plek aanbeland. Al jarenlang verkoopt Tegelimporteur.nl met veel succes de populaire tegels van Terrazzo. Deze tegels kunnen overal in huis op uw vloer en wand worden gebruikt en zij zorgen voor een luxe, tijdloze uitstraling. Bij ons vindt u altijd goedkope tegels voor uw badkamer, keuken of andere ruimtes in huis.

Terrazzo tegels Contact

Wij bieden u de hoogste kwaliteit tegen de allerscherpste prijzen. Al onze tegels van Terrazzo zijn gecertificeerd. Dit geeft u een waarborg van kwaliteit. Zo hoog als de kwaliteit is, zo laag zijn de prijzen. Dit komt doordat wij een groothandel zijn die rechtstreeks inkoopt bij de producent. Wanneer u tegels bij ons wilt kopen, dan kunt u ook te allen tijde rekenen op zeer scherpe prijzen. Ook wanneer er geen aanbieding loopt op de tegels van uw keuze.

Terrazzo tegels bestellen doet u eenvoudig online

Wij bieden u een fraai en uitgebreid assortiment aan tegels van Terrazzo. Bestellen doet u zeer eenvoudig online. U heeft de keuze uit diverse tinten, variërend van zeer licht/crème tot donkergrijs. Alle tegels zijn leverbaar in drie verschillende formaten: 60 x 60 centimeter, 75 x 75 centimeter en 120 x 120 centimeter. Zo heeft u altijd de keuze uit een tegel die bij uw smaak past en die het meest geschikt is voor de door u gewenste toepassing. Alle tegels kenmerken zich door een fraaie hoogglans afwerking.

Terrazzo tegels

Ook voor zakelijke klanten en grote bestellingen

Dankzij onze eigen, grote voorraad kunt u bij ons ook Terrazzo tegels bestellen als u een zakelijke klant bent, of wanneer u zeer grote hoeveelheden nodig heeft voor een speciaal project. Wij zijn altijd in staat om te leveren en kunnen hiervoor dikwijls speciale prijzen hanteren.

Online bestellen is bijzonder eenvoudig, maar wanneer u liever langs wilt komen, kan dat uiteraard ook. Zonder afspraak bent u welkom in onze showroom in Dreumel op vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur. Wilt u op een ander moment komen, dan is dat geen probleem en hiervoor kunt u een afspraak maken. In onze showroom kunt u alle tegels van Terrazzo in het echt bewonderen.

Zeer populaire tegels

Terrazzo tegels blijven onverminderd populair. Wij hebben deze tegels onder andere al geleverd in Nijmegen, Den Bosch, Gorinchem, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Almere, Tiel, Culemborg en andere steden in Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Wordt u de volgende die uw ruimte voorziet van deze prachtige tegels aan uw wand of op uw vloer?

© 2014 - 2022 Tegelimporteur | sitemap | rss