Glazuur tegels online bestellen

Glazuurtegels online bestellen doet u het beste bij Tegelimporteur.nl. Waarom? Omdat wij u een aantal belangrijke voordelen bieden ten opzichte van andere aanbieders. Wanneer u uw tegels bij ons koopt, profiteert u onder andere van:

  • Zeer lage prijzen
  • Het grootste assortiment voor uw badkamer, woonkamer of keuken
  • Directe levering vanaf de producent 
  • De hoogste kwaliteit en louter topmerken
  • Altijd een interessante aanbieding

Glazuurtegels Contact

Uw glazuurtegels kopen bij ons betekent dat u verzekerd bent van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Als groothandel bieden wij u het ruimste aanbod, of u nu particulier of zakelijk koopt.

Glazuurtegels blijven populair dankzij de eigenschappen van deze tegels

Glazuurtegels blijven onverminderd populair. Dat is niet verwonderlijk, want met deze tegels kunt u zeer veel kanten op. Goedkope glazuurtegels online bestellen bij ons, betekent dan in de meeste gevallen ook in eerste instantie goed oriënteren. U heeft namelijk veel keuze op het gebied van kleur. Zo hebben wij onder andere de kleuren Opal turquoise, Opal Emerald en groen in het assortiment. U heeft wellicht een idee in gedachten over het type tegel dat u wenst. Deze tegels gaat u zeker vinden bij ons, maar wanneer u ons uitgebreide aanbod bekijkt, komt u misschien toch tot een andere, wellicht betere, keuze.

Geglazuurde badkamer- en keukentegels

Glazuurtegels kennen traditiegetrouw een afmeting van 7,5 bij 30 centimeter. Desondanks heeft u veel keuzemogelijkheden, want het zijn vooral de kleuren warmee u bij deze tegels het accent legt. Blauwe glazuurtegels zorgen bijvoorbeeld voor een heerlijk, rustgevend gevoel in uw badkamer. Door te kiezen voor een mocca kleur, zorgt u voor een warme uitstraling die zowel in een modern als een klassiek interieur tot zijn recht komt. De diverse blauw-, groen- grijs- en wittinten die wij leveren, stellen u in staat om muren te creëren die helemaal bij uw eigen smaak passen, of deze smaak nu klassiek of modern is. Vanzelfsprekend verkopen wij ook zwarte glazuurtegels, die zowel in de badkamer als in de keuken mateloos populair zijn.

Hoe populair de tegels zijn, blijkt wel uit ons handelsgebied. Vanuit geheel Nederland bestellen klanten de glazuurtegels bij Tegelimporteur. Wij hebben veel klanten in Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland en Zuid-Holland en in plaatsen als Nijmegen, Druten, Dreumel, Maurik, Rhenen, Veenendaal, Kesteren, Culemborg, Den Bosch, Tiel, Gorinchem, Amsterdam, Almere, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Dit zijn zowel particuliere als zakelijke klanten.

De collectie bekijken? Dat kan

Het online bestellen van uw glazuur tegels vindt u misschien een beetje spannend. Voordat u uw keuze maakt, kunt u de tegels die u op het oogt heeft ook in onze showroom in Eck en Wiel komen bekijken. U bent op vrijdag en zaterdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur van harte welkom en dat zonder afspraak. Wilt u op een andere dag langskomen? Dat kan uiteraard, maak dan vooraf een afspraak zodat u niet voor een gesloten deur staat.

Badkamer met glazuur tegels

 

© 2014 - 2024 Tegelimporteur | sitemap | rss