Glazuur tegels online bestellen

Glazuurtegels online bestellen, doet u het beste bij Tegelimporteur.nl. Waarom? Omdat wij u een aantal voordelen bieden die u bijna nergens anders vindt. Wanneer u uw tegels bij ons koopt, profiteert u onder andere van:

  • Zeer goedkope tegels
  • Het grootste assortiment voor uw badkamer of keuken
  • Directe levering vanaf de producent 
  • De hoogte kwaliteit en louter topmerken
  • Altijd een interessante aanbieding

Glazuurtegels Contact

Uw glazuurtegels kopen bij ons, biedt u de beste prijs/kwaliteitverhouding. Als groothandel bieden wij u het ruimste aanbod, of u nu particulier of zakelijk koopt.

Glazuurtegels online bestellen blijft populair dankzij de aantrekkingskracht van de tegels

Glazuurtegels blijven onverminderd populair. Dat is niet verwonderlijk, want met deze tegels kunt u  zeer veel kanten op. Glazuurtegels online bestellen bij ons, betekent dan in de meeste gevallen ook goed oriënteren. U heeft namelijk veel keuze op het gebied van kleur. Zo hebben wij onder andere de kleuren Opal turquoise, Opal Emerald en groen in het assortiment. U heeft wellicht een idee in gedachten over het type tegel dat u wenst. Deze tegels gaat u absoluut vinden bij ons, maar wanneer u ons uitgebreide aanbod bekijkt, komt u wellicht toch tot een andere keuze.

Geglazuurde badkamer- en keukentegels

Glazuurtegels kennen traditiegetrouw afmetingen van 7,5 bij 30 centimeter. Desondanks heeft u veel keuzemogelijkheden, want het zijn vooral de kleuren warmee u bij deze tegels het accent legt. Blauwe glazuurtegels zorgen bijvoorbeeld voor een heerlijk, rustgevend gevoel in uw badkamer. Door te kiezen voor een mocca kleur, zorgt u voor een warme uitstraling die zowel in een modern als een klassiek interieur tot zijn recht komt. De diverse blauw-, groen- grijs- en wittinten die wij leveren, stellen u in staat om muren te creëren die helemaal bij uw eigen smaak passen, of deze nu klassiek of modern is. Vanzelfsprekend verkopen wij ook zwarte glazuurtegels, die zowel in de badkamer als in de keuken mateloos populair zijn.

Hoe populair de tegels zijn, blijkt wel uit ons handelsgebied. Vanuit geheel Nederland bestellen klanten de glazuurtegels bij Tegelimporteur. Wij hebben veel klanten in Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland en Zuid-Holland en in plaatsen als Nijmegen, Culemborg, Den Bosch, Tiel, Gorinchem, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Dit zijn particuliere, maar ook zakelijke klanten.

De collectie bekijken? Dat kan

Het online bestellen van uw glazuur tegels is misschien een beetje spannend. Voordat u uw keuze maakt, kunt u de tegels die u op het oogt heeft ook in onze showroom in Dreumel komen bekijken. U bent op vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur van harte welkom en dat zonder afspraak. Wilt u op een andere dag langskomen, dan bent u op afspraak welkom.

Badkamer met glazuur tegels

 

© 2014 - 2020 Tegelimporteur | sitemap | rss
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren