Portugese tegels showroom

Kom naar onze showroom in Eck en Wiel om de fraaiste collectie Portugese tegels van ons land te aanschouwen. Onze showroom is voor zowel particulieren als bedrijven op vrijdag en zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur geopend en bent u zonder afspraak van harte welkom. Op overige dagen bent u uiteraard ook van harte welkom, maar dan wel graag op afspraak zodat we u voldoende tijd en aandacht kunnen geven.

Portugese tegels Contact

Wij beperken namelijk de standaard showroomdagen omdat wij onze prijzen scherp willen houden. Wij willen u voorzien van de beste tegels tegen budgetprijzen. Wij zijn regelmatig zelf op pad en daarom is onze showroom op de meeste dagen op afspraak geopend. Dit zorgt ervoor dat er geen onnodig personeel staat en dat wij dus geen onnodige kosten maken die wij weer aan u door moeten belasten. Wanneer u uw tegels bij ons koopt, of u nu tegels wilt bestellen voor uw badkamer, keuken, woonkamer of elders in huis, heeft u altijd de zekerheid van goedkope maar kwalitatief zeer goede tegels. Wij bieden u de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen, ongeacht of er nu aan aanbieding loopt of niet.

Portugese tegels

Aanschouw in onze showroom de pracht van onze Portugese tegels

Bent u al bekend met Portugese tegels? In onze showroom kunt u ze in al hun pracht aanschouwen. Deze tegels kenmerken zich door de sierlijke tekeningen. Vaak zijn deze in zwart/wit uitgevoerd, maar indien u dit wenst, zijn de tegels ook beschikbaar in diverse kleuren. Warm rood/oranje, helderblauw of een frisse kleur groen, bijvoorbeeld. Van deze Portugese vintage tegels hebben wij de vloertegels van Florentine in ons assortiment. De Florentine is een ware blikvanger voor uw vloer en kenmerkt zich door haar elegante patroon en vintage karakter. Hiervan bieden wij 3 verschillende kleuren aan, namelijk de Florentine Blue, Florentine White en Florentine Black. Sommigen vinden het mooi om een complete vloer of wand van Portugese tegels te voorzien. Dat is absoluut mogelijk en kan ontzettend mooi zijn als dit bij u past. Gaat u liever iets subtieler te werk? Deze tegels kunnen perfect worden gebruikt voor het aanbrengen van een decoratieve rand in bijvoorbeeld uw slaapkamer of woonkamer.

Wij zijn er voor particulieren en zakelijke klanten door heel het land

Tegelimporteur.nl is importeur en groothandel tegelijk. Omdat wij een groothandel zijn, kunnen ook zakelijke klanten en bedrijven bij ons terecht. Wij beschikken over een riante voorraad en kunnen indien gewenst grote hoeveelheden leveren tegen een zeer voordelige prijs.

Portugese vloertegels

Onze showroom in Eck en Wiel is in de loop der jaren behoorlijk populair geworden. Inmiddels weten klanten uit geheel Nederland ons te vinden. Zo hebben wij klanten in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland en plaatsen als Nijmegen, Gorinchem, Den Bosch, Druten, Dreumel, Maurik, Rhenen, Veenendaal, Kesteren, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Tiel, Amsterdam, Almere en Culemborg. Ook voor u hebben wij voor elk budget de perfecte Portugese tegels klaarstaan in onze showroom.

© 2014 - 2024 Tegelimporteur | sitemap | rss