Navigatie

Portugese tegels showroom

Kom naar onze Portugese tegels showroom om misschien wel de fraaiste collectie Portugese tegels van ons land te aanschouwen. Onze showroom is voor particulieren geopend op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00. Op overige dagen bent u op afspraak van harte welkom.

Portugese tegels Contact

Wij beperken de standaard showroomdagen omdat wij onze prijzen scherp willen houden. Wij willen u voorzien van de beste tegels tegen de scherpste prijzen. Wij zijn regelmatig zelf op pad en daarom is onze showroom op de meeste dagen op afspraak geopend. Dit zorgt ervoor dat er geen onnodig personeel staat en dat wij dus geen onnodige kosten maken die wij weer aan u door moeten belasten. Wanneer u uw tegels bij ons koopt, of u nu tegels wilt bestellen voor uw badkamer, keuken of elders in huis, hebt u altijd de zekerheid van goedkope tegels. Wij bieden u de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen, ongeacht of er nu aan aanbieding loopt of niet.

Aanschouw de pracht van onze Portugese tegels showroom

Bent u al bekend met Portugese tegels? In onze Portugese tegels showroom kunt u ze in al hun pracht aanschouwen. Deze tegels kenmerken zich door de sierlijke tekeningen. Vaak zijn deze in zwart/wit uitgevoerd, maar indien u dit wenst, zijn zij ook beschikbaar in diverse kleuren. Warm rood/oranje, helderblauw of een frisse kleur groen, bijvoorbeeld. Sommigen vinden het mooi om een complete vloer of wand van Portugese tegels te voorzien. Dat is absoluut mogelijk en kan ontzettend mooi zijn als dit bij u past. Gaat u liever iets subtieler te werk? Deze tegels kunnen perfect worden gebruikt voor het aanbrengen van een decoratieve rand in bijvoorbeeld uw slaapkamer of woonkamer.

Wij zijn er voor particulieren en zakelijke klanten door heel het land

Tegelimporteur.nl is importeur en groothandel tegelijk. Wij zijn eigenlijk nog meer dan dat: onze Portugese tegels showroom verkoopt ook aan particulieren. Omdat wij een goothandel zijn, kunnen ook zakelijke klanten en bedrijven bij ons terecht. Wij beschikken over een riante voorraad en kunnen indien gewenst grote hoeveelheden leveren tegen speciale tarieven.

Onze showroom in Dreumel is in de loop der jaren behoorlijk populair geworden. Inmiddels weten klanten door heel Nederland ons te vinden. Zo hebben wij klanten in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland en plaatsen als Nijmegen, Gorinchem, Den Bosch, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Tiel, Amsterdam en Culemborg. Ook voor u hebben wij de perfecte Portugese tegels klaarstaan in onze showroom.

© 2014 - 2019 Tegelimporteur | sitemap | rss
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie