Marmer tegels online kopen

Marmertegels blijven een ongeëvenaard mooie uitstraling houden. Maar weinig tegels bieden zo’n luxe uitstraling als marmer. Bij ons kunt u marmertegels online kopen. Niet alleen dat want wanneer u uw tegels koopt bij Tegelimporteur.nl, geniet u van enkele belangrijke voordelen.

Marmerlook tegels Contact

We hoeven er niet omheen te draaien; marmer is behoorlijk kostbaar. Wanneer u deze tegels koopt, wilt u dus de zekerheid van een goede kwaliteit. En bij ons krijgt u die. Wij verkopen louter marmer en tegels van A-kwaliteit, afkomstig van gerenommeerde fabrikanten. Dit doen wij op de meest efficiënte manier. Wij zijn namelijk een groothandel en kunnen u voorzien van goedkope tegels, zelfs als er geen aanbieding is (hoewel wij deze geregeld hebben). Hoe wij dit doen? Wij kopen in bij de fabrikant en verkopen direct aan u. Wij maken geen gebruik van de tussenhandel en u bent als particulier direct bij ons welkom. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten wanneer u tegels wilt bestellen voor bijvoorbeeld uw keuken of badkamer.

Marmeren vloertegels

Marmertegels online kopen: wij bieden u het ruimste assortiment

Marmertegels komen in ontzettend veel verschillende soorten, maten en stijlen voor. Wilt u uw marmertegels online kopen, dan bieden wij u een zeer riant assortiment. Neemt u vooral rustig de tijd om uzelf te oriënteren in onze webshop. U vindt hier talloze tegels, van budget tot zeer exclusief, van klein tot groot en van mat tot hoogglans. Omdat wij een grote speler zijn in de markt, hebben wij niet alleen grote eigen voorraden, maar bieden wij u ook een grote diversiteit. Wij kunnen u zelfs van dienst zijn met zeer exclusieve marmertegels met een prijs die alleen op aanvraag beschikbaar is. 
Wij hebben onder andere de volgende merken en soorten in ons assortiment;

  • Statuario
  • Emperador
  • Port Laurent
  • Onyx
  • Calacatta Gold
  • Negro Marquina
  • Atlantis en Atlantis Gold
  • Neolith

Zoals u ziet is het assortiment behoorlijk uitgebreid en mogen wij ons met recht dé marmerspecialist van Nederland noemen.

Hoewel marmertegels zeker niet het goedkoopste zijn, zult u ervaren dat wij tegels verkopen uit alle prijscategorieën. Bovendien leveren wij tegels voor op uw wanden of op uw vloer. Voor bijna elk budget en bijna elke wens hebben wij een passende oplossing.

Ook voor speciale projecten en zakelijke klanten

Wilt u marmertegels online kopen, maar heeft u speciale behoeften? Ook dan kunt u bij ons terecht. Zakelijke klanten zijn ook welkom. Wij zijn altijd in staat om maatwerk te leveren en speciale prijzen af te spreken voor speciale projecten en grote hoeveelheden.

Voor het online kopen van marmertegels zijn wij de nummer één partij van Nederland. Daar zijn talloze klanten uit onder andere Culemborg, Tiel, Nijmegen, Den Bosch, Amsterdam, Den Haag, Gorinchem, Rotterdam, Utrecht en andere steden in Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Noord-Holland inmiddels achter.

Marmer tegels van de serie Pienza Avorio

Liever eerst bekijken? Dat kan

Wilt u uw marmeren tegels eerst in het echt zien voor u deze bestelt? Dat kan. U vindt al onze marmertegels in onze showroom in Dreumel. Op vrijdag en zaterdag tussen 10:00 uur en 16:00 bent u hier zonder afspraak welkom, op overige dagen ontvangen wij u graag op afspraak om zo uw ideale tegels te vinden.

© 2014 - 2020 Tegelimporteur | sitemap | rss
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren